Koumatis Group
Koumatis Group
Koumatis Group

Koumatis Group
Koumatis Group
Koumatis Group
Koumatis Group
up

Koumatis Group
Koumatis Group
Koumatis Group

Koumatis Group
Koumatis Group
Koumatis Group
Koumatis Group

Koumatis Group
Koumatis Group
Koumatis Group

Koumatis Group
Koumatis Group
Koumatis Group
Koumatis Group


Ασφαλιστικές υπηρεσίες Μεταφορικών Επιχειρήσεων

Απο το 2003, με υψηλή  συναίσθηση του κινδύνου και του απροόπτου, κατορθώνουμε να καλύπτουμε τις περισσότερες ανάγκες σας για να αισθάνεστε ασφαλείς.

Το υψηλό επίπεδο κατάρτησης όλων των συνεργατών , η άμεση ανταπόκριση και η εξυπηρέτηση των πελατών είναι αυτό ,  που μας κάνει να ξεχωρίζουμε .

Η συνεχής εκπαίδευση , η προσωπική και προπάντων φιλική επαφή και διάθεση  με τους πελάτες μας κατατάσσει σε κάτι παραπάνω από έναν συνεργάτη.

Διάφορα πακέτα ασφαλιστικά και λύσεις έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες και τα θέλω όλων των υποψηφίων πελατών μας.

Καταγράφουμε και μελετάμε  τις ανάγκες σας. Μαζί βρίσκουμε τις λύσεις.

Νοιώθουμε – μένουμε και είμαστε  …  ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Αστική ευθύνη φορτηγού αυτοκινήτου

Το φορτηγό ιδιωτικής χρήσης και ειδικότερα το φορτηγό δημόσιας χρήσης αποτελούν εργαλείο δουλείας κάθε επαγγελματία αυτοκινητιστή και μεταφορικής επιχείρησης . Παρέχουμε προγράμματα ασφαλειών που ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες σας. Από την υποχρεωτική αστική ευθύνη μέχρι την μικτή ασφάλιση του οχήματος σας . Γνωρίζουμε και κατανοούμε την κάθε δυσκολία που μπορείτε να αντιμετωπίσετε και παρέχουμε το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης. Είμαστε διπλά σας πάντα.

Μικτή ασφάλεια φορτηγού αυτοκινήτου

Παρέχουμε προγράμματα μικτής Ασφάλισης για το όχημά σας ανεξάρτητα από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο Αστικής Ευθύνης προς Τρίτους. Καλύπτονται τα οχήματά και τα μέρη τους και παρέχεται αποζημίωση για απώλεια ή βλάβη, ως επακόλουθο διαφόρων τυχαίων γεγονότων . Αποζημιώνεται η βλάβη σε ύψος της συνολικής αξίας του οχήματος ή των μερών του την ημέρα της βλάβης με μέγιστη αξία την αξία επανάκτησης του οχήματος ιδίου τύπου και ποιότητας και στην ίδια χρησιμοποιημένη κατάσταση.

Αστική ευθύνη Μεταφορέα

Η αστική ευθύνη του μεταφορέα είναι απαραίτητη πλέον και με νόμο του κράτους για την ομαλή λειτουργία της κινητής επιχείρησης ενός επαγγελματία μεταφορέα . Παρέχουμε προγράμματα αστικής ευθύνης μεταφορέα για μουσαμάδες και ψυγεία με την ειδική κάλυψη κλοπή εμπορεύματος σε μη φυλασσόμενο φωτεινό δημόσιο χώρο.

Αστική ευθύνη Διαμεταφορέα

Με την αστική ευθύνη Διαμεταφορέων παρέχεται η κάλυψη μεταφερόμενων εμπορευμάτων οπουδήποτε στον κόσμο, με όλα τα μέσα μεταφοράς. σύμφωνα με τους όρους των Διεθνών Συμβάσεων που ισχύουν για τις άμεσες υλικές ζημιές ή απώλειες που προκαλούνται στα μεταφερόμενα εμπορεύματα. Η κάλυψη παρέχεται σχεδόν για κάθε είδος φορτίου, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τρόπο μεταφοράς του. Η ασφάλιση των μεταφερομένων εμπορευμάτων και φορτίων εξασφαλίζει αποζημίωση στην πλήρη αξία τους όταν αυτό απαιτηθεί.

Νομική Προστασία οχήματος /οδηγού

Οι αυτοκινητιστές , ένα από τα βασικά προβλήματα που μπορεί να κληθούν να αντιμετωπίσουν στο εξωτερικό σε περίπτωση ζημίας εκτός από το πρόβλημα της γλώσσας είναι οι υπέρογκες αμοιβές εκτιμητών, ειδικών πραγματογνωμόνων και κυρίως των δικηγόρων. Παρόμοιες όμως δυσκολίες έρχεστε να αντιμετωπίσετε και όταν γίνει μία σύγκρουση με ένα αλλοδαπό όχημα στην Ελλάδα. Γι’αυτό έχουμε φροντίσει να σας παρέχουμε ασφαλιστικά προγράμματα νομικής προστασίας προκειμένου να αποφεύγεται περαιτέρω κόστη και σπατάλη χρόνου.

Ασφάλεια εμπορευμάτων All Risk

Η μεταφορά εμπορευμάτων ενέχει σημαντικούς κινδύνους, οι οποίοι όχι μόνο απειλούν την άρτια ολοκλήρωση της στο σημείο προορισμού άλλα προσθέτουν το βάρος της απώλειας χρόνου και της καθυστέρησης του δρομολογίου. Πιο συγκεκριμένα η στοιβασιά, οι κλιματολογικές συνθήκες, οι φορτώσεις /εκφορτώσεις και το είδος του φορτίου αποτελούν από τους πιο βασικούς κινδύνους για πρόκληση ζημιάς ή απώλειας των μεταφερόμενων εμπορευμάτων. Γιαυτό παρέχουμε ειδικά προγράμματα κατά πάντως κίνδυνου ,για να μειώσουμε τον κίνδυνο της κάθε μεταφοράς.

Προσωπικό ατύχημα

Η διασφάλιση της οικογένειας μας και η καλύτερη δυνατή φροντίδα για αυτή , σε περίπτωση που επέλθει κάποιος κίνδυνος από ατύχημα στο εξωτερικό είναι μια από τις πρώτες σκέψεις που κάνει κανείς όταν λείπει τακτικά χρονικά διαστήματα στο εξωτερικό. Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος είναι από τα βασικά ασφαλιστήρια που ζητείται από τα προξενεία για έκδοση Visa. Εξειδικευόμαστε σε ότι αφορά την εξασφάλιση του οδηγού φορτηγού.

Skip to content