Η koumatis grouρ  ,ιδρύσεως και λειτουργιάς, σε ατομική και νομική μορφή από τον Νικόλαο Κουμάτη, γόνο αυτοκινητιστικής οικογενείας από τον παππού του Νικόλαο από το 1945 και έπειτα από τον πατέρα του Αθανάσιο Κουμάτη, είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταφορών και εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών γύρω από το επάγγελμα του αυτοκινητιστή.

Με έδρα την Θεσσαλονίκη και με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών, αναλαμβάνει την εισαγωγή και την εξαγωγή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ειδικότερα προσανατολίζεται προς την κεντρική Ευρώπη, στις χώρες Αυστρία, Γερμανία και Ελβετία.

Με την υποστήριξη και συνεργασία έμπειρων και αξιόπιστων συνεργατών, αναλαμβάνει μεταφορές και σε επιλεγμένους προορισμούς.

Η koumatis grouρ αποτελείται από μία μεγάλη, έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα στελεχών και συνεργατών που εγγυάται για την ασφαλή αποθήκευση, μεταφορά και διανομή με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Μέλημα και απώτερος στόχος της ομάδας μας, είναι η άρτια ολοκλήρωση της μεταφοράς σε όλα τα στάδια της μέχρι τον τελικό προορισμό.

Η koumatis grouρ, γνωρίζοντας εκ των έσω τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός του αυτοκινητιστή διεθνών μεταφορών, εξειδικεύεται και έρχεται να δώσει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην μεταφορά ως μέρος της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Στόχος μας είναι να περιορίζεται η απώλεια πολύτιμου χρόνου του επαγγελματία και να συγκεντρώνονται όλες του οι υποχρεώσεις σε έναν χώρο δίνοντας  λύσεις.

Η koumatis grouρ επιδιώκει με αμεσότητα, τυπικότητα και χωρίς επιπλέον κόστος, να σταθεί δίπλα στον αυτοκινητιστή, κατανοώντας απόλυτα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Εξειδικευμένη ομάδα, καταρτισμένη άψογα σε:

Λογιστικές – Φοροτεχνικές εργασίες,

Διεκπεραιωτικές  εργασίες εξωτερικού,

Επιστροφή ΦΠΑ από ΕΕ,

Ασφάλειες φορτηγών,

Ασφάλειες αστικής ευθύνης

και ότι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας μεταφορέας, η koumatis grouρ θα βρει και θα προτείνει την λύση.

Πιστοποίηση όλων των παραπάνω, η μακροχρόνια συνεργασία με όλους τους πελάτες, η πολυετής συνεργασία με όλα τα στελέχη τη επιχείρησης και επιστέγασμα όλων αυτών η διπλή πιστοποίηση των φορέων EQA HELLAS SA με  ISO 39001:2012 και Q-CERT με ISO 9001

Είμαστε δίπλα στον αυτοκινητιστή γιατί μιλάμε την γλώσσα του, αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα και έχουμε τις ίδιες ανάγκες.

EnglishGreekGerman Μετάβαση στο περιεχόμενο