Η koumatis grouρ  ,Ιδρύσεως και λειτουργιάς ,   σε ατομική και νομική μορφή  από τον Νικόλαο Κουμάτη ,γόνο αυτοκινητιστικής οικογενείας από τον παππού  του Νικόλαο από το 1945 και έπειτα από τον πατέρα του Αθανάσιο Κουμάτη , είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταφορών και εξειδικεύεται  στην παροχή υπηρεσιών γύρω από το επάγγελμα του   αυτοκινητιστή.

Με έδρα την Θεσσαλονίκη και με  ιδιόκτητο στόλο φορτηγών , αναλαμβάνει την εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ειδικότερα προσανατολίζεται προς την κεντρική  Ευρώπη στις χώρες Αυστρία , Γερμανία και Ελβετία.

Με την υποστήριξη και συνεργασία έμπειρων και αξιόπιστων συνεργατών   αναλαμβάνει μεταφορές και σε επιλεγμένους προορισμούς.

Η koumatis grouρ αποτελείται από μία μεγάλη, έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα στελεχών και συνεργατών  που εγγυάται για την ασφαλή  αποθήκευση , μεταφορά και διανομή  με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Μέλημα και απώτερος στόχος της ομάδας μας , είναι η  άρτια ολοκλήρωση της μεταφοράς σε όλα τα στάδια της μέχρι τον τελικό προορισμό.

Η koumatis grouρ γνωρίζοντας εκ των έσω τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός του αυτοκινητιστή διεθνών μεταφορών , εξειδικεύεται και έρχεται να δώσει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην μεταφορά ως μέρος της εφοδιαστικής αλυσίδας .

Στόχος μας  είναι να περιορίζεται η απώλεια πολύτιμου  χρόνου του επαγγελματία και να συγκεντρώνονται όλες του οι υποχρεώσεις σε έναν χώρο δίνοντας  λύσεις  .

Η koumatis grouρ επιδιώκει με αμεσότητα , τυπικότητα και χωρίς επιπλέον κόστος να σταθεί δίπλα στον αυτοκινητιστή, κατανοώντας απόλυτα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Εξειδικευμένη ομάδα ,καταρτισμένη άψογα  σε:

Λογιστικές -Φοροτεχνικές εργασίες,

Διεκπεραιωτικές  εργασίες εξωτερικού ,

Επιστροφή ΦΠΑ από ΕΕ ,

Ασφάλειες φορτηγών ,

Ασφάλειες αστικής ευθύνης

και ότι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας μεταφορέας η koumatis grouρ θα βρει και θα προτείνει την λύση .

Πιστοποίηση όλων των παραπάνω ,η μακροχρόνια  συνεργασία με όλους τους πελάτες , η πολυετής συνεργασία με όλα τα στελέχη της επιχείρησης και  επιστέγασμα όλων αυτών η διπλή πιστοποίηση των φορέων EQA HELLAS SA με  ISO 39001:2012 και Q-CERT με ISO 9001

Είμαστε δίπλα στον αυτοκινητιστή γιατί μιλάμε την γλώσσα του, αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα και έχουμε τις ίδιες ανάγκες

Μετάβαση στο περιεχόμενο